Akuten

Tjaa, dagen började med innebanyträning på morgonen som vanligt. Men denna träningen va inte sig lik, då en klumpig Elvira råkar snubbla på något konstigt sätt och tog emot med handen. Så det blev att linda om den och så stack hon och jag ner till akuten. Fick sitta i massa roliga/konstiga rum. Va på akuten i 3 timmar ungefär. Som tur var så var olyckan inte så farlig då hon bara fått en liten spricka.
Efter det så gick jag och en gipsad elvira tillbaka till skolan då matteprovet väntade. Gick sutt!
Just nu sitter jag och pluggar naturkunskap, då jag har prov imon. Har haft jätte många inlämningar och prov dom senaste veckorna. Måste bara också säga att jag fick 17,5/20 på mitt samhällskunskapsprov som vi hade förra veckan. Riktigt nöjd.
Men nu ska jag plugga vidare och köka naturgodis, ciaaoo

Staaaan

Tjena, igår så hade jag samhällskunskaps prov. Gick bättre än förväntat 17,5/20 wohooo glad tjej.
Stack till donken och tjockade mig lite direkt efter skolan med fina vänner, hem för att åka på träning. Vid klockan 10 så ringer en fin Emmie och säger att hon saknar mig och frågar om hon kan komma bort en sväng. Givet vis bangar jag inte på det, blev att hon sov här med.
Idag så ska jag och 5 andra girls äta på stan va så längesedan jag träffade alla. Ikväll blir det antingen fest/plugg/chill.
puss





Elvira

Tja anledningen till att jag inte bloggat något på 2 dagar är för att jag har så satans mycket i skolan. Hade engelska och historia inlämning igår, samhällskundskap imon, matte prov och naturkunskapsprov nästa vecka. Får panik!!!!!
Skolan va seg och tråkig idag. Efter skolan satte sig jag Fanny och Elvira på spice and rice och käkade. Har samhällskunskapsprov imorgon ju så satt där i 3 timmar och pluggade lite med.
Vid 8 så ska vi kolla på vöikers första hemma match i teleborgshallen.
Pusss så länge
!


Handboll

Har precis kommit hem från NCC hallen, har kollat på handboll.
Nu sitter jag och kollar på true talent och käkar godis med mamsen. Ska också göra färdigt min historia läxa, har precis fattat vad texten handlar om (bra matilda).
pusss



chilli dill

Oj, inget bloggade här inte.
Idag vaknade jag runt halv 10, tog en varm dusch och resten av tiden har jag bara suttit i soffan och chillat.
Sitter just nu och försöker göra klart min historia läxa om Jonathan Swift. Ja ni hör ju bara på namnet att det inte är så kul.
Ikväll blir det bara att ta det lugnt och tagga måndag vilket betyder ny vecka, skola, långt till helgen, många långa lektioner. You name it.
kyss!

Skulle ta en snabb bild på mig också, men då ser jag att jag blöder på kinden så fingret fick komma med!


hänger hos Kajsa

Tja matchen slutade 5-3 till Olofström. Har precis käkat pizza med storasystern min.Nu sitter jag och myser i kajsas säng medans hon är nere och käkar. Blir nog en väldigt lugn kväll för oss. puss och kyss






Innebandy

Tjena tjena.
Sitter nu i bilen påväg till sporthallen där Haifs första division 1 match på hemmaplan ska spelas. Är riktigt taggad.
Berättar mer sen puss hej!


RSS 2.0